Back to top

Jornada de voluntariat a La Marcona

Fotografia del grup de voluntariat

El passat diumenge, 29 de juny, el grup de voluntariat de custòdia agrària va treballar de valent a la finca La Marcona, situada al municipi de Ferreries i amb acord de custòdia.

El matí es va despertar ennuvolat, el què es va agrair molt a l'hora de posar-nos amb la feina. Aquesta vegada, els voluntaris i voluntàries van ajudar a netejar els marges del torrent que passa per davant les cases de La Marcona. Amb calçons llargs i camisetes de mànega llarga el grup va fer front als bonys d'abatzers que han anat tapant part del torrent. A la vegada que s'anaven generant restes, aquestes es van anar capolant, per aportar-les al sòl.

A mig matí, un bon berenar de pa de La Marcona i embotit, va ajudar a agafar forces per a continuar amb la tasca una estona més, en aquells moments ja, amb un bon sol.

Per a finalitzar la jornada, en Toni Moll ens va fer una visita guiada per l'obrador de la finca, on elaboren el pa integral i el d'anous, entre d'altres, amb farina d'una varietat de blat de Menorca. Aquest pa el trobareu al mercat agrari de Ciutadella, a l'AgroMaó i als diferents mercats de nit, a la paradeta de La Marcona. A més, també el podeu encarregar per als dimecres, a la parada del GOB del Claustre de Carme.

Les jornades de voluntariat s'emmarquen dins el projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.