Back to top

Joan López, amb l'energia solar tèrmica

L'escriptor, poeta i filòleg Joan López Casasnovas, també dóna suport a la campanya de la promoció de l'energia solar per escalfar l'aigua de les cases.

Un percentatge important de la factura energètica de cada llar correspon a l'energia destinada a augmentar la temperatura de l'aigua domèstica. Un gran part d'aquesta energia es pot estalviar a partir de la tecnologia solar, que aprofita directament l'escalfor del sol.

Menorca té una gran dependència energètica dels combustibles fòssils (un 97 %), la qual cosa es tradueix també en una elevada quantitat d'emissions contaminants. Es pot ajudar a disminuir aquesta situació apostant per l'energia solar, una tecnologia que fa molts anys que usen els països nòrdics, que no gaudeixen de tan de sol com noltros.

La campanya “Posa't ses plaques” promociona uns equips especialment dissenyats per a Menorca, que són gestionats per instal·ladors menorquins. Hi ha sistemes per un finançament bancari molt interessant, a partir d'una línia d'estalvi ètic.

Podeu trobar més informació al nostre web, passant per les oficines, o trucant al 971 35 07 62.

Anima't. Ara és molt fàcil. Posa't ses plaques.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.