Back to top

Jaume Pons Bagur, premi Pere Prats de Medi Ambient 2022

Jaume Pons Bagur ha estat designat, per unanimitat del jurat, guanyador del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2022.

El jurat considera que Jaume Pons reuneix les qualitats per a ser mereixedor del premi Pere Prats de Medi Ambient 2022 atenent a la seva trajectòria i la seva implicació en la preservació de la fauna silvestre de l’illa.

Pel seu compromís i dedicació altruista en la tasca que desenvolupa al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca.

També per la seva generositat i aportació desinteressada que ha permès que el Centre de Recuperació gaudeixi d’uns estàndards de veterinària en els prop de 30 anys de vinculació.

I, sobretot, per la seva personalitat discreta i humil, sense protagonismes, lluny dels focus mediàtics però fent la seva feina amb professionalitat.

El compromís de tota una vida d’en Jaume amb la fauna silvestre de Menorca és l’ànima d’un dels projectes més estimats del GOB a l’illa. Al Centre hi han ingressat més de 25.000 animals. Sense ell no hagués estat possible.

El jurat ha estat format per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Júlia Sintes, sòcia escollida per sorteig; Jesús Vidal, CEO de Vidal&Vidal; Mar Lluch, professora de l’IES Cap de Llevant; Guiem Soldevila, músic, cantant i compositor i Iván Martín, director d’Onda Cero Menorca.

El premi serà entregat en un acte públic el dissabte 19 de novembre, a les 19 hores a la sala d'actes del Molí del Rei de Maó, al que convidam a tothom que vulgui venir i aprofitar per a retre el merescut homenatge a Jaume Pons.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.