Back to top

Insistim en els gots de cartó

Hem d'evitar aquesta imatge

El GOB ha demanat als ajuntaments que encara no han incorporat en les seves ordenances l'obligació d'emprar gots de cartó a les festes que ho facin ja enguany.

Des de fa uns anys la nostra associació ve demanam als ajuntaments de Menorca que adoptin les mesures pertinents per a que durant les festes patronals les begudes venudes per a ser consumides al carrer es serveixin amb gots de cartó. Els gots de cartó tenen avantatges tant des del punt de vista medi ambiental com de seguretat respecte als de plàstic, que compensen sobradament el sobrecost que representen als establiments. També contribuirien a una bona imatge de ciutats compromeses amb el medi ambient, com hauria de correspondre a una illa Reserva de Biosfera.

Enguany els dos ajuntaments més grans de l'illa ja obliguen en la seva ordenança a la utilització de gots de cartó. Consideram que seria desitjable que aquest exemple s'estengués a la resta de Menorca.

No oblidem però que sempre hem d'evitar generar residus al màxim, i que per tant per ús particular sempre és millor emprar gots reutilitzables, siguin de vidre o de plàstic dur.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.