Back to top

Inscripcions al curs de Custòdia Agrària

Les noves fórmules de conservació del territori passen per arribar a acords amb els agents que el gestionen. La custòdia del territori aplicada a l'àmbit agrari és un bon exemple que, a més, ajuda a dinamitzar l'economia d'aquest sector.

Enguany, dins del programa de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR), s'ha inclòs un curs dedicat a conèixer el detall de la custòdia agrària. Es celebrarà el setembre i ja estan obertes les  inscripcions.

En el programa previst es combinen els continguts teòrics amb les visites sobre el terreny. Inclou també algunes excursions de natura i es vol donar a conèixer la realitat d'altres organitzacions de conservació de territori del nord d'Europa.

La custòdia agrària és un model que el GOB ve aplicant a Menorca i a l'Alt Empordà, i es disposen d'exemples de finques que han sabut reconvertir la seva producció per augmentar la viabilitat econòmica al temps que es conserven els valors ambientals. D'aquesta manera, els productes resultants obtenen major valor afegit.

Podeu trobar el programa previst i la informació necessària al web de la UIMIR. Apunteu-vos quan abans.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.