Back to top

Iniciatives que afavoreixen la sostenibilitat

Participants de la segona jornada
Xerrada experiència Granjea
Experiència "Diámetro 200"

Tanquem amb èxit la tretzena edició del Seminari d’Agricultura i Medi Ambient amb una participació de més de 60 persones.

Com cada any, les ponències intenten abordar necessitats presents a l’illa. Aquest any hem comptat amb la ponència de José Luis Olleta, una experiència de comercialització de carn bovina de raça pirinenca traslladable a la gestió ramadera de Menorca i al mercat de la carn de raça menorquina.

Seguint amb la mateixa línia, s’han presentat les iniciatives de «Menorca al plat de l’escola» i «Diametro 200», que ens han parlat sobre canals potencials per comercialitzar productes amb valor afegit, en aquests casos de menjadors escolars i del món de la restauració, respectivament.

I per últim, molt interessant l’experiència de Granjea. Aquests ponents de Càceres ens han transmès el seu projecte d’agricultura regenerativa amb pollastres i els beneficis que això suposa tant per a la qualitat del producte com pel sòl.

Des del GOB volem donar les gràcies tant al públic com a tots els ponents que han fet possible aquesta enriquidora experiència un any més. Esperem que hagi servit d’inspiració per tal de seguir avançant cap a un món més sostenible.

El Seminari està emmarcat dins el programa de custòdia agrària que rep el suport de la Fundació MAVA, del Consell Insular de Menorca, del Govern de les Illes Balears i del fons FEDER.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.