Back to top

Informacions generals

Vídeo Fes-te soci/a!

Benvolgut/uda soci/a!

Primer de tot volem agrair-te la teva valuosa contribució. Com a soci/a participes activament en la defensa de la naturalesa i la sostenibilitat de Menorca i dónes independència i suport a les activitats del GOB. Amb tu ja som més de 1.470 socis (i ens hem proposat augmentar el número!)

Com a soci/a també formes part de l'Assemblea de Socis que aprova els comptes, el nomenament de les presidències insular i interinsular, la modificació d'estatuts i d'altres qüestions de prou importància. Es celebren dues assemblees ordinàries a l'any i hi assisteixen les persones associades a l'entitat que ho desitgin.

També ser soci/a et permet pagar preus més baixos en algunes activitats que organitza el GOB, i estem treballant perquè alguns comerços o empreses ofereixin descomptes i altres avantatges a les persones del GOB.

A més, la teva opinió és molt important. Fes-nos arribar les teves idees, propostes, consultes...

 

Fas falta, fem falta

Si encara no ets soci o sòcia del GOB, et volem convidar a ser-ho.

El moment actual presenta noves amenaces i reptes per al medi ambient a Menorca. La problemàtica de l'aigua potable, la protecció de la costa, les alternatives ecològiques agrícoles i ramaderes, l'educació ambiental, la protecció de la biodiversitat... són temes que no es poden deixar de banda.

Al llarg de 40 anys, el GOB ha estat necessari per a aconseguir a Menorca un respecte a la naturalesa molt difícil de trobar enlloc més. Però tots fem falta per seguir endavant. Ara és quan menys podem aturar-nos; al contrari, cal fer més i necessitam més suport, més socis, més força per poder dur a terme nous projectes.

La visió de llarg termini de defensa dels valors ambientals i l'esforç per fer-la compatible amb les activitats humanes és el que mou al GOB en les seves accions. Però la seva força està basada en els socis i sòcies, que són la base de la independència i la credibilitat de l'associació.

Si tot això et sembla important, et volem demanar que et facis soci/a pitjant aquest enllaç.

Moltes gràcies per la teva col·laboració. És molt important!

 

Assamblea de socis i sòcies