Back to top

III Jornada de Dones Pageses

Taller realitzat l'any passat

El proper dissabte, 19 d'octubre, tindrà lloc la tercera Jornada de Dones Pageses a l'hotel Carles III, des Castell, a partir de les 9.30h.

Un any més, s'aprofita la proximitat amb el dia mundial de la dona rural, per a organitzar aquesta trobada, que pretén ser un espai de diàleg i reflexió sobre la situació del camp des de la perspectiva femenina.

Aquest any dedicarem la trobada a una de les demandes sorgides l'any passat als tallers, a millorar les eines de comunicació a l'hora de vendre els productes. Per a conduir la jornada comptarem amb na Verònica Mullor i na Paula Camps, de Something's cooking, que han titulat el taller “De l'hort a la cistella passant per la comunicació”. A més, al final del matí, na Mª Antònia de la finca Torralbet ens explicarà la seva experiència en la venda directa i el disseny de la web que han estrenat aquest any.

La jornada conclourà amb un dinar amb totes les participants.

Per a participar-hi cal inscriure's abans del dia 18, al telèfon 971 35 07 62 o al correu nllabres@gobmenorca.com. El preu de la inscripció és de 10 euros (inclou material i dinar).

Aquesta activitat està emmarcada dins el projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.