Back to top

II Jornada de Dones Pageses

Madona d'un lloc

El proper dissabte, 20 d'octubre, tindrà lloc la segona Jornada de Dones Pageses a la finca Mongofra Nou, situada al municipi de Maó.

Un lloc emblemàtic serà l'escenari d'aquesta jornada que pretén ser un nou espai de diàleg i reflexió sobre el paper dona al camp i l'oportunitat de liderar el canvi cap a un model agrari viable i sostenible.

Una introducció sobre la sobirania alimentària des de la perspectiva femenina, a càrrec de n'Eva Cardona, representant de Veterinaris sense Fronteres de Menorca, serà l'inici d'un matí de tallers amb totes les participants. Es tractaran algunes de les qüestions sorgides l'any passat al debat, com la falta de reconeixement social o la possibilitat d'aliances per a superar les dificultats.

L'activitat començarà a les 9.30h i comptarà amb un dinar a la finca. Abans de fer la darrera posada en comú, realitzarem una petita volta pel lloc, que recentment ha signat un acord de custòdia amb el GOB. Està previst finalitzar la jornada a les 17.00h.

Per a participar-hi cal inscriure's abans del dia 18, al telèfon 971 35 07 62 o al correu nllabres@gobmenorca.com. El preu de la inscripció és de 10 euros (inclou material i dinar).

La jornada està emmarcada dins el projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.