Back to top

Gran acollida de l'exposició de Son Bou Act

Ahir es va inaugurar l'exposició dedicada a la recaptació de fons per sufragar les despeses judicials del cas dels hotels de Son Bou. Va ser un total èxit de públic. Avui les activitats continuen amb el teatre improvisat, a les 19.30 h.

Les instal·lacions del Molí del Rei, l'antic molí fariner de l'època britànica que acull la seu del GOB a Maó, van quedar petites per acollir la gran quantitat de gent que va voler assistir a l'acte inaugural d'una exposició que recull 113 obres de més de cinquanta artistes diferents.

Pintures, dibuixos, gravats, escultures, fotografies... La mostra és gran i s'ofereix a preu rebaixat per servir de donatiu al contenciós administratiu que lluita per evitar l'ampliació dels ja enormes hotels de Son Bou.

Cada dia d'aquesta setmana, hi haurà activitats complementàries gratuïtes en el marc de l'exposició, sempre a les 19.30 h

  • Avui dimarts hi ha teatre improvisat, al terrat del molí.
  • Dimecres hi ha recital de poesia.
  • Dijous hi ha una xerrada per explicar la problemàtica dels hotels.
  • Divendres hi ha glosat.

En definitiva, no hi falten motius per passar pel Camí des Castell 53 a veure l'exposició i, si s'escau, adquirir alguna obra.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.