Back to top

Gràcies al voluntariat

Voluntaris donant a conèixer la tasca del GOB
Voluntaris del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre
Voluntaris de Custòdia Agrària
Jornada de voluntariat a Montgofre
Voluntaris amollant un animal silvestre recuperat
Voluntaris ajudant en la organització d'excursions públiques
Botiga del GOB al Mercadt des Clasutre

Gràcies al voluntariat, el GOB Menorca avança dia a dia en l'assoliment dels objectius pels quals aquesta entitat existeix; la defensa dels valors ambientals i la cerca de l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa.

Gràcies al voluntariat, aquesta entitat gaudeix d'un suport humà que ajuda a expandir els seus arguments.

Gràcies al voluntariat, la feina del dia a dia és més fàcil de dur a terme.

Es fa difícil quantificar quantes són les persones que d'una manera altruista dediquen els seu temps i esforç al GOB Menorca. Avui, dia Internacional del Voluntariat, volem fer un agraïment específic a totes elles:

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre és fill del voluntariat, des dels seus inicis ha estat vinculat de forma molt directe al voluntariat, i avui en dia seria impossible d'atendre al gairebé milenar d'animals que ens arriben anualment sense l'ajuda d'aquestes persones. La cura d'aquests animals, la seva recollida, el cop de mà importantíssim a l'hora de mantenir les instal·lacions, la divulgació de la seva feina mitjançant activitats educatives,... moltes són les hores dedicades pels voluntaris a tot això.

A d'altres els vincula el Viver, aquest projecte que ha fet que tantes persones coneguin que hi ha una altra manera de fer jardineria, on la minimització de l'ús d'aigua i zero contaminants, són una garantia per fer aquesta pràctica d'una manera sostenible. Els voluntaris del Viver els agraden les plantes, cuidar-les, mantenir les instal·lacions, ... ajudar en el que sigui necessari.

Després tenim els voluntaris de custòdia agrària, que un bon diumenge al matí ajuden a alguna de les finques que tenen acord de custòdia agrària, arremangar-se i «fer feina» física. Així han recuperat aljubs, camins, sínies... tot plegat amb un bon berenar de custòdia a mig matí, on poder compartir il·lusions i xerrar de la feina ben feta.

No podem oblidar als voluntaris que ens ajuden dia a dia a donar a conèixer els valors de l'entitat, un lloc clau per això és la botigueta des Claustre. Allà venen els materials editats pel GOB, com llibres, però també productes de custòdia i demés coses relacionades amb el medi ambient. Aquests voluntaris donen veu al GOB en un punt neuràlgic de la ciutat.

De voluntaris n'hi ha molts més, els que ens ajuden amb les excursions, els que ens tradueixen textos, els que participen en els diferents grups de treball els quals es recolza la feina de l'entitat, els que ens representen a diferents òrgans, els que ajuden a que el voluntariat pugui funcionar, els que sempre estan allà per qualsevol cosa que es necessiti... en fi, tantes i tantes persones, grans i petites, amb els seus noms i llinatges a les que volem agrair el seu suport incondicional.

El voluntariat és un símbol d'identitat del GOB Menorca, ja que defineix el model de societat participativa i socialment activa que volem. Tu també pots formar part del voluntariat. Contacta amb nosaltres al 971 35 07 62 o a voluntariat@gobmenorca.com

Gràcies voluntariat!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.