Back to top

Firmau contra les macrorotondes. Cal fer-ho ara

Hi ha una iniciativa via Change.org per demanar directament a Luis Alejandre, conseller de Mobilitat del Consell Insular, que elimini les macrorotondes del projecte d'intervenció de la carretera general.

El Consell Insular ha anunciat la seva intenció de licitar les obres dins d'aquest mes d'octubre, per intervenir en el tram de Maó a Alaior.

Totes les gestions, reunions, pronunciaments d'altres col·lectius, adhesions personals... no han servit fins el moment per frenar el desgavell de fer grans rotondes soterrades, que obliguen a construir ponts i alçar la carretera cada 2 o 3 Kms, amb un impacte paisatgístic i econòmic enorme.

Ara és el moment de demanar a Luis Alejandre que reconsideri el projecte i que les intervencions sobre la carretera es facin amb racionalitat, de manera integrada i amb una visió que permeti que també hi puguin participar les empreses constructores locals.

Firmau la petició i reenviau el missatge a tots els vostres contactes. Cal un pronunciament massiu.

Per firmar, clicau aquí.

Comentaris

contra la voluntat de la gent

hi ha alguna perversio mes gran en democracia que la la majora absoluta¿? com es pot voler fer algo, que els que ho han de viure no ho volen !! Que no ho veuen que les megaloconstruccions del Centre ja estan en fallida ¿? què han de cobrar en comissions ¿? Com pot ser que els locals no hi puguin licitar ¿?.. Nois hi ha molta feina a fer a cambiar formes i maneres, així no anirem en lloc ni a Menorca ni en lloc.

macrorotondes

a l'illa hi tinc família. per a ella i per a tots els habitants de Menorca. NO VOLEM QUE LA MALMETIN!!!

les rotondes del generalito banderas

A la fi a sortit aquest "cabo de varas" amb el seu encaparronament militaroide i curt de miras. Mira que per activa i per passiva se li ha deit i demostrat que aquest macro-bodri urbanístic no te raó de ser,l ni econòmica ni funcionalment, ell diu que això es amb perspectiva de futur, es a dir amb previsió que la illa acabi sent un bloc de ciment, ple d´hotels "low cost" i blocs d´apartaments. Aquesta es la visió de futur d´aquesta gent. Amb aquest tarannà no podem esperar a les eleccions d´aquí a dos anys, ja hauran fet prou malifetes i s´hauran embutjacat ells i les constructores prou doblers de l´erari públic.

ROTONDES NO

He rebut molts mails diferents demanant la signatura, això vol dir que molta gent està compartint. Ànims!!! I per cert, ha dit el Sr Alejandre quines són aquestes previsions de futur de les macrorotondes? Ens les hauria d´explicar, segons les normes d´això que en diuen democràcia...

Nous traçats i les macrorotondes

Tota millora és positiva, si és manté tot el medi natural intacte, però dona la casualitat que l'illa pel seu moviment de vehicles no precisa d'aquestes infrastuctures descomunals, que altera l'impacte ambiental i per contra segur que Menorca precisa de bona part d'aquest pressupost per qüestions més urgents pel illencs

Prou rotondes!

Ja n´hi ha prou! Volem un turisme respectuós amb l´entorn, que sigui capaç d´apreciar el que tenim fent-ho a poc a poc, sense cap necessitat d´ulititzar rotondes innecessàries per descongestionar el trànsit d´un parell de mesos...

macrorotondes

Estic totalment en contra de rompre més enlla del necessari el paisatge de Menorca. Aquets temps no estan per despilfarros i omplir butxaques

Rotondes

Menorca es de tots, no solsament dels que volen fer diners i no tenen escrupuls. Nosaltres diem NO . No podem deixar que destrosin la NOSTRA terra, cal parar- ho YA

Rotondes.

Ja n'hi ha prou de malversació de diners públics en detriment dels paisatges naturals de Menorca.

Ya ya está bien!!

Estuve en Menorca hace unos años. Realmente no creo que le haga falta, excepto de alguna mejora puntual, supongo, este MACRO proyecto. Precisamente una de las cosas que más me hizo disfrutar la Isla fue la cercania de los paisajes y esa carretera tan cómoda y llena de "vida".

Macrorotondes

No cal, no fa cap falta , hi ha propostes menys invasives, respectuoses i sostenibles.

Basta de rotondas

No necesitamos tantas rotondas, el paisaje menorquín perderá su identidad. Serán como las inútiles luces de la carretera de San Luis que más de la mitad están apagadas Tristemente las rotondas " no se pueden apagar". Si alguien aspira a ponerse "una medalla" que lo con otra cosa..

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.