Back to top

Firma per reduir els grans hotels de litoral

El GOB anima la ciutadania de Balears a escriure a la Presidenta del Govern per demanar que reconsiderin la normativa que s'ha aprovat recentment i que permet mantenir i fins i tot incrementar els grans hotels de la costa.

Podeu firmar clicant aquí

Aquestes illes necessiten fer evolucionar el model turístic i avançar en la diversificació econòmica. Els grans hotels del litoral són l'expressió de com s'entenia el turisme fa mig segle, però cap d'aquests grans volums es podria construir hores d'ara.

Per això, s'ha d'aprofitar quan els edificis es queden obsolets per a redefinir la seva mida, reorientar l'oferta i millorar substancialment la seva sostenibilitat ambiental. Si els hotels es reformen tal i com estan, ens condemnam a 50 anys més de turisme massiu i tot-inclòs.

Firmeu la carta a la Presidenta i difoneu la iniciativa entre les vostres amistats.

Moltes gràcies.

Comentaris

Dubte

Bona dia! Aquesta iniciativa la poden signar gent que no sigui de Balears?

Firmes hotels

Si, perquè no és una proposició de llei, sinó una petició perquè el Govern modifiqui la seva actitud respecte dels grans hotels de costa que es van quedant obsolets a les illes.

hotels a primera linea de mar a Menorca.

Es un anacronisme del passat amb un alt cost per el present: la ocupació de la vora del mar, ( espai natural de tots), per obtenir beneficis econòmics per el promotors hotelers, (uns pocs), per l´apropiació i alteració duradora d´aquest espai natural de tots. Hem d´empenyer als poders públics a rectificar la reglamentació urbanística, afavorir la desaparició d´aquets volums i vigilar la renovació de drets adquirits i vigent en altres projectes que respectin els valors naturals dels llocs on ara estan assentats.

Hotels

Si, feina per a pocs mesos, però destrossa irreversible per sempre. Contaminació escandalosa. Me sembla indecent, brutal i obsolet. Són molts anys de prostitució dels polítics a Espanya

Hotels Son Bou

Els espais naturals han de ser objecte d'altissima protecció, tant de l'urbanisme agressiu, com de la pressió humana, cada cop més invasiva. I les accions reparadores, tenen un valor afegit al mostrar-nos que les malifetes es poden redressar.

Hoteles en Son Bou

No comprendo có espantoso que muchos no queremo dura tanto las conversaciones entre los políticos sobre los hoteles, teniendo la ocasión única para corregir el despropósito de esas torres que al pasar el túnel te tapan la vista y te hablan de una manera de turismo

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.