Back to top

Firma per demanar a Melià que reconsideri els hotels de Son Bou

S'ha iniciat una campanya de firmes per demanar a l'empresa Melià que reconsideri el projecte dels dos megahotels de Son Bou.

Podeu firmar aquí.

45 anys després de la seva construcció, les dues torres de 12 plantes en primera línia de mar que constitueixen el complex hoteler Milanos-Pingüinos, segueixen alterant de manera greu la visió de l'entorn de Son Bou.

Són unes construccions fetes abans de la democràcia i abans de les normatives de protecció ambiental. Sempre s'havia esperat que els edificis quedessin obsolets per a poder reconduir el seu impacte (actualment només es permet planta baixa i dos pisos). Però la companyia ha presentat un projecte per a consolidar de nou les dues torres amb la mateixa alçada.

Per aquests motius, s'inicia aquesta campanya que pretén demanar a Melià Hotels International que siguin conseqüents amb les declaracions a favor de la sostenibilitat que fan a tota la seva propaganda. Es demana a l'empresa que presenti un projecte més alineat amb el segle XXI i a una illa declarada Reserva de la Biosfera.

Suma la teva firma i difon el missatge entre les teves amistats.

Comentaris

No al destrozo de la reserva de la biosfera

Hay maneras de proyectar el turismo sin impactar tanto el paisaje y la vida de la gente. Sean ustedes coherentes con su propia propaganda y sepan respetar un espacio y una cultura en la que no caben más moles de cemento.

Hotels de Son Bou

Crec que es una oportunitat unica per rectificar un error comes fà molts d'anys seria una pena que no quedes resolt

hotel Son Bou

El propi hotel de Son Bou guanyaria molt en imatge i prestigi si s'avé a reduir la seva alçada fins deixar-la en un nivell menys invasiu amb el meravellós paisatge que l'envolta. Seria un plus de respecte que molts menorquins, visitants i turistes en general valorarien positivament. Sumar-se a l'esforç de la millora de qualitat de la illa beneficia a tothom, Holtel Melià inclós.

HOTELS MILANOS Y PINGUINOS

Aquí teniu el compromís de sol Melià a la seva web: "El compromiso con el medioambiente, la divulgación de la cultura local y la contribución a la integración cultural y la sociedad, siempre ha estado presente en los valores fundamentales de MHI"

Compromís??

Moltes gràcies GOB, com sempre, per COMPROMETRE-us amb la natura de la nostra estimada illa. Els "compromisos" amb el medi ambient" de Melia Hotels són "fum de formatjades "...me fan morir de riure...

Quel scandal!

On ne peut plus, à ce jour accepter ce genre de programme, denaturant et de plus ne correspondant plus aux souhaits des habitants et visiteurs de Minorque, qui souhaitent avant tout trouver nature et authenticité dans les habitations. Cela peut etre tellement harmonieux des petites villas minorquines avec le paysage, pourquoi construire de grands complexes sans charme et amenant une surpopulation?

Cuantas edificaciones se

Cuantas edificaciones se tendrían que derrumbar en la isla si nos ponemos a si?hay cientos de trabajadores que dependen de este hotel y otros cientos indirectamente...eso no pasa nada?Se puede llegar a un termino medio para ambas partes pensando en el medio ambiente y en los puestos de trabajo, es mi humilde pensamiento.

Hotels Son Bou

Arribar a un acord entre ambes parts. Estic d'acord en tot el que proposa el CEL d'Alaior.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.