Back to top

Firma contra l'electrocució d'aus silvestres a Menorca

Cada any es descobreixen aus silvestres mortes al peu d'algunes torres elèctriques. Es tracta de punts que, pel seu disseny, electrocuten els ocells de certa envergadura que les empren de posador. És un problema important, que afecta de manera forta a espècies que es troben en perill d'extinció.

Firma aquí per a demanar a l'empresa responsable que hi posi solució. Ajudaràs també si reenvies aquest missatge a les teves amistats.

La companyia Gesa-Endesa-Enel fa molts anys que coneix el problema així com les seves solucions, que passen per l'aïllament del cablejat o per un mínim canvi de disseny de la torre. Són intervencions que tenen poc cost econòmic. Els beneficis d'Endesa de 2015 van superar els 1.000 milions d'euros.

Des del GOB consideram que l'empresa ha d'assumir la seva part de responsabilitat de cara a la societat. Quan es van instal·lar les torres en el medi rural, es desconeixia el problema que podien crear, però fa més de 20 anys que la qüestió està perfectament identificada a Menorca i ha passat el temps suficient per anar aïllant els punts que presenten més perill.

Si sumam moltes veus, podem fer possible que sigui un problema resolt a l'illa. Gràcies pel teu suport.

Comentaris

AUS

I tant que signo! però hi ha prou? Si multa i grossa a ENDESA. Aixecar la mirada i veure'ls volar és un regal ! Qui no sap gaudir-ho, no mereix cap consideració.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.