Back to top

Festa del GOB a Biniparratx

Na Malu i en Chepito explicant el missatge del Rei de la Terra

Molt bon ambient i activitats diverses a la trobada de diumenge passat a Biniparratx. Va ser un bon moment perquè la gent que col·labora en les diferents activitats del GOB, es pogués trobar i intercanviar experiències.

En un dia d'estiu, l'ombra de Biniparratx es va agrair per poder realitzar les activitats programades. En el racó del voluntariat es podia obtenir informació de com participar activament en els projectes del GOB, i també es recollien impressions de les persones ja voluntàries amb la finalitat de millorar l'eficàcia de les seves aportacions.

Els responsables del Centre de Recuperació van fer una demostració de l'anellament científic dels ocells. Es van capturar alguns ocells amb xerxes, i es va explicar de manera pràctica totes les dades que s'agafen de cada animal i la informació que se'n treu de cadascun d'ells.

També es va fer un recorregut comentant les diferents espècies de plantes que es van identificar, els seus usos i les seves estratègies i adaptacions.

Més tard es va fer una xerrada explicant als assistents les implicacions que poden tenir les modificacions en el PTI que està anunciant el Consell Insular. Amb l'excusa de l'activació de l'economia i amb un llenguatge de fer veure que no passa res, es pretén desprotegir una part important i sensible de Menorca, potser per afavorir uns interessos que no poden ser els generals.

Una sorpresa agradable, per grans i petits, va ser la visita de na Malu i en Chepito, que van aportar un humor intel·ligent i van fer pensar, amb el missatge que van transmetre del Rei de la Terra, sobre la necessitat de tenir cura del nostre planeta.

Durant el dinar es van compartir els menjars que cada persona havia duit. La cloenda van ser les esplèndides i variades coques que van fer per a l'ocasió madones de finques amb acord de custòdia amb el GOB. Es va acabar la jornada amb una sobretaula musical, amb bones veus i guiterres.

Una jornada per carregar forces per seguir treballant amb l'objectiu d'aconseguir una bona gestió del territori i els recursos naturals, que ajudi a unes bones perspectives de futur.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.