Back to top

Fertilitat i comercialització, al Seminari d'Agricultura de dia 30

La gran experiència de Sergio Alierta, que ha recuperat la fertilitat d'una zona desèrtica de Los Monegros sense posar-hi regadiu, o la viabilitat econòmica de la finca de Carlos Moreno, que sembra cereals i llegums i els ven per a consum humà, ocuparan la primera jornada del Seminari d'Agricultura i Medi Ambient que organitza el GOB. Degut a la pandèmia, aquest primer dia (el matí de dissabte dia 30) es celebrarà la sessió de manera virtual.

La gent que es vulgui connectar, s'ha d'inscriure a través del FORMULARI en línia. També ho pot per telèfon al 971 35 07 62, escrivint al mail administracio@gobmenorca.com o bé visitant-nos a la nostra oficina del Camí des Castell 53, a Maó, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La segona jornada serà el dissabte dia 6 de febrer, de moment de manera també virtual però amb possibilitat encara de ser també presencial. Aquest dia les ponències seran a càrrec d'Enric Navarro, que explicarà els secrets de produir horta sense patir plagues ni usar tòxics, així com de Jaume Vadell, que donarà a conèixer la microfauna que habita la terra fèrtil i de quina manera podem afavorir-la per incrementar la producció.

Les quatre experiències escollides tenen molta aplicabilitat a Menorca i poden resultar de gran ajut per a tota aquella gent que estigui interessada en augmentar la productivitat de la seva finca sense usar mètodes agressius.

El Seminari d’Agricultura i Medi Ambient és un espai de trobada de pagesos, propietaris, tècnics de l’administració i consumidors que pretén divulgar diferents experiències i coneixements que ajudin a fer compatibles la viabilitat econòmica del sector agrari amb la conservació dels valors ambientals. En el tríptic adjunt a la noticia podeu veure tota la informació.

La sessió virtual es farà per Zoom. Si qualque persona està interessada i no sap com habilitar la funció, pot consultar-ho a l'oficina del GOB.

La iniciativa compta amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i la fundació Mava.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.