Back to top

Famosos amb la camiseta de la Menorca que estimam

El cantant d'Antonia Font
Cris Juanico
Queralt Albinyana
Muchachito

Molta gent que, per naixement o per sentiment, es sent vinculada a Menorca, està adquirint la camiseta de la Menorca que estimam, que serveix per sufragar les despeses de la campanya en defensa del territori.

L'ullastre tombat per la tramuntana, carregat de topònims de llocs emblemàtics de l'illa, és el símbol de la campanya que reclama que els canvis en l'ordenació territorial que està impulsant el Consell Insular no es tradueixin en desprotecció d'espais ni amb més urbanització de territori menorquí.

Diverses cares conegudes s'estan prestant perquè la seva imatge ajudi a aconseguir aquests objectius. És el cas d'alguns músics, com Cris Juanico, Pau Debon (cantant d'Antònia Font), Jairo Perera (Muchachito) o de l'actriu Queralt Albinyana.

El disseny de la camiseta, obra de Carles Alberdi, ja la fa atractiva per sí mateixa, per a qualsevol persona que la vulgui portar o regalar. Però a més, el GOB destina els beneficis de la seva venda a sufragar les despeses de la campanya en defensa del territori.

Es poden trobar als locals del GOB de Maó i Ciutadella. Per consultar horaris, es pot trucar els matins al 971350762 o enviar un mail a info@gobmenorca.com

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.