Back to top

Exposició sobre la Custòdia Agrària, a Fornells

Les característiques del programa de Custòdia Agrària es poden veure a l'exposició que estarà oberta al castell de Sant Antoni de Fornells, del dilluns 1 d'agost al diumenge 7.

"Custòdia Agrària, alimentació i territori per al segle XXI" mostra les activitats d'aquesta iniciativa que suma l'agricultura i el medi ambient. Es podrà visitar cada fosquet, de 19 h a 23 h.

El paisatge menorquí en mosaic, els valors que s'incorporen, les inversions que es fan a les finques adherides, la formació i l'assessorament o la promoció dels productes, es podran veure als panells i als vídeos explicatius.

També la implicació social, amb voluntariats que ajuden els pagesos, les tasques d'educació ambiental, el reconeixement social o la incidència institucional a favor d'aquesta gestió responsable del territori.

Afrontam noves realitats, amb menor disponibilitat de combustibles fòssils o d'adobs químics, amb un canvi climàtic que ja es deixa sentir amb intensitat i amb una pèrdua de biodiversitat silvestre que hem de revertir.

La Custòdia Agrària vol ser una resposta a aquests reptes, una manera de treball conjunt entre els productors i els consumidors, una recerca de sortides reals, un camí d'il·lusió que permet la participació de molta gent.

Aprofiteu l'ocasió i passeu per Fornells quan el sol declini. Veureu l'exposició dins el castell del segle XVII, que va originar la creació del poble actual.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.