Back to top

Exposició sobre la custòdia agrària

Imatge de l'exposició

Encara no coneixes el nostre projecte de custòdia agrària? Doncs ara és el moment! Durant tot el mes de març, es pot visitar l'exposició sobre el projecte Cultivant Sinergies a la sala del Molí del Rei de Maó.

Cultivant Sinergies és una iniciativa de custòdia agrària que es desenvolupa a Menorca i l'Alt Empordà, per a cercar l'equilibri entre el manteniment de l'activitat agrària i la conservació dels valors naturals i paisatgístics. L'exposició consta d'una sèrie de panells que van descobrint els diferents beneficis que es deriven d'una gestió agrària responsable.

A l'exposició hi ha una mostra dels diferents productes de les finques amb acord de custòdia per a promocionar el seu consum. Perquè consumint aquests productes s'ajuda a mantenir una activitat econòmica local, respectuosa amb la flora, la fauna i el paisatge de Menorca. Un paisatge que alimenta, no només les persones, sinó també el medi ambient.

El projecte Cultivant Sinergies està cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER, amb la col·laboració de la IAEDEN i del Departament d'Economia, Medi Ambient i Caça del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.