Back to top

Exposició sobre els valors naturals del Camí de Cavalls al Molí del Rei

Excursió del curs de Formació ambiental per a guies turístics del Camí de Cavalls

Fins el 30 de novembre es pot veure l'exposició Camí de Cavalls, camí de detalls al Molí del Rei, a Maó. Menorca és molt rica i diversa en paisatges, flora, fauna, roques... Recorrent el Camí de Cavalls podem anar veient tots aquests valors, però hem d'educar l'ull per a poder descobrir-los. Aquesta exposició intenta ajudar a gaudir el Camí de Cavalls en els seus aspectes naturals.

Després d'haver recuperat l'ús públic, el Camí de Cavalls és molt freqüentat per menorquins i visitants. S'ha convertit en un dels principals reclams turístics. És important conèixer els seus valors naturals per gaudir-lo més i per orientar les activitats que s'hi duguin a terme cap a la seva conservació.

El Camí de Cavalls és un camí amb paisatges molt diversos i canviants, segons l'hora de dia, la climatologia o l'època de l'any. Un camí de vent i de calmes, de sol i de lluna, d'aigua i eixuts, de penyals i platges, de barrancs i planes... Aquesta exposició pretén apuntar els molts impactes vivencials que podem rebre seguint pausadament aquest sender que enfila tota la diversitat de l'illa de Menorca.

En el marc d'aquesta exposició s'està portant a terme també el curs Formació ambiental per a guies turístics del Camí de Cavalls. En aquest curs, organitzat amb la col·laboració de la UIB, s'amplien els continguts de l'exposició, amb xerrades i excursions. Està previst repetir-lo dins el primer trimestre de l'any que ve. És un curs amb places limitades i molta gent ha quedat en llista d'espera.

L'exposició, després d'haver estat tot l'estiu al Centre de la Natura de Menorca, es podrà veure a Maó (Camí des Castell, 53)  fins el dia 30 de novembre, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h, i de dilluns a dijous també de 17:30 a 20:00 h.

El projecte Camí de Cavalls, camí de detalls està finançat parcialment pel projecte Leader.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.