Back to top

Explicant les llavors al parc

El Parc Rubió és un excel·lent lloc per aprendre botànica i jardineria

El darrer dissabte al Parc Rubió i Tudurí de Maó es van aplegar 38 persones amb ocasió de l'activitat que organitzen els Amics del Parc. Na Joana Olives, membre de l'Associació de Productors d'Agricultura Ecològica de Menorca (Apaem) i amb una llarga trajectòria en aquesta disciplina, ens va explicar la feina feta des del banc de llavors d'Apaem en la tasca de recuperar les varietats locals d'horta de l'illa.

Durant l'activitat ens va explicar les diferències entre els tipus de llavors, les transgèniques, les certificacions existents i per què es millor emprar-ne unes o altres. Tot seguit va fer un repàs a les varietats locals més emprades i a la manera de treure'n el millor rendiment; les èpoques de sembra; les necessitats que presenten i la seva conservació.

En aquesta pàgina afegim el calendari de sembres que na Joana va preparar per distribuir entre les persones assistents.

Les activitats del Parc Rubió i Tudurí són una iniciativa d'Amics i Amigues del Parc Rubio i Tudurí i del GOB, i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó. Es realitzen el tercer dissabte de cada mes de 10:30 a 13:00 hores.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.