Back to top

Excursió talaiòtica diumenge 3 d'Abril

El proper diumenge 3 tindrà lloc l’excursió talaiòtica del mes d’abril.

S'anirà per diferents camins fins a la zona de Calescoves, un espai de gran bellesa paisatgística que acull una necròpolis d'època talaiòtica composta per més de noranta coves i hipogeus d'enterrament excavats en els mateixos penya-segats de la cala, un embarcador també d'època prehistòrica i un establiment costaner, delimitat per una muralla prehistòrica i un santuari d'època romana.

Les places són limitades. per això tancarem el formulari en el moment en què s'hagi arribat al màxim de participants. Us podeu apuntar aquí.

La visita al jaciment prehistòric comptarà amb les explicacions d'un o una arqueòloga. El grau de dificultat de la caminada és baix, i tornarem caminant al punt de sortida. Es preveu finalitzar a les 13:30 h.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

Excursion calescove

Podrían facilitar un teléfono de contacto de los monitores por si no encontramos el punto de encuentro o cualquier problema . Gracias

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.