Back to top

Excursió per conèixer les plantes de Binidonaire

Punta Negra de Binidonaire

Tornem a anunciar l'excursió que vàrem haver de suspendre el cap de setmana passat.
La costa de Binidonaire està formada per les roques més antigues de Menorca, tacades per algunes dunes fòssils d'època recent. Està molt exposada a la tramuntana. Són unes caracteríctiques que expliquen la diversitat de plantes que hi trobam, moltes d'elles endèmiques. Aquest diumenge, 31 d'octubre, hem organitzat una excursió pública per conèixer aquesta flora.

Obrim una nova llista per apuntar-se. Us heu d'apuntar de nou, si ja ho havíeu fet la setmana passada. La trobada és a les 9 h del matí a l'aparcament des molí des Mercadal. Des d'allà anirem amb cotxes al punt on es començarà a caminar. S'espera acabar cap a les 13:30. La dificultat és mitjana, més que res perquè hi ha algun tram pedregós i amb cert desnivell.

Comentaris

Condicions

Bona tarda. Volía demanar si ho hauría algún problema si porto a sa meva gossa, es molt dòcil i simpàtica, res perillosa. Espero la vostra contestació. Gràcies

Condicions

Farem un tram de Camí de Cavalls, caminant lentament per fixar-nos en les plantes. La normativa diu que en tot cas els cans s'han de dur fermats.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.