Back to top

Excursió a les navetes de Rafal Rubí

Entrada amb llosa perforada

El diumenge 5 de març serà la pròxima excursió del programa Som Talaiòtics? Després de recórrer caminant uns 5 kilòmetres per camins antics de la mitjania, arribarem en aquesta ocasió a les navetes de Rafal Rubí. Una altra ocasió per gaudir poc a poc del paisatge de Menorca i de la informació de primera mà que els gestors del jaciment ens explicaran.

El jaciment de Rafal Rubí es caracteritza per les seves dues navetes molt pròximes, excavades i restaurades entre na Maria Lluïsa Serra i en Guillem Rosselló Bordoy. Daten del Bronze Mitjà i Final, i presenten una llosa perforada d’accés a la cambra interior de dos nivells. La bona conservació de la cambra superior de la naveta sud va permetre prendre-la de referència per a reconstruir la de la naveta des Tudons.

La concentració serà el diumenge 5 de març a les 9:30 i es preveu acabar cap a les 13:30 h. La dificultat de l’excursió és baixa. Tot el camí és planer i en bon estat. L'excursió és gratuïta, però hi haurà un servei de bus de retorn, que costarà 4 €. Podreu veure la informació detallada d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Podeu APUNTAR-VOS EN AQUEST FORMULARI. Per qualsevol dubte podeu cridar al 971 350 762 en horari d’oficina, o escriure en qualsevol moment a info@gobmenorca.com .

Les excursions del programa Som Talaiòtics? s'organitzen de manera conjunta entre els Amics del Museu de Menorca i el GOB, amb la col·laboració del Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca.

Vegeu aquí el vídeo commemoratiu dels 45 anys del GOB a Menorca

 

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.