Back to top

Excavadores al Cap Roig

Màquines sobre un espai protegit amb plantes endèmiques.

Uns moviments de terres al Cap Roig, vora Sa Mesquida, estan esplanant una zona protegida a nivell europeu. El Consorci de Disciplina Urbanística està avisat des de dimecres, però a dia d'avui les obres continuen.

Una excavadora fa dies que treballa sobre un espai declarat Xarxa Natura 2000, vora el vial d'accés al restaurant Cap Roig. Es tracta d'uns terrenys amb presència habitual d'espècies de plantes altament protegides, com la veça menorquina, la margalideta de la mar o diverses varietats de socarrells.

El GOB va comunicar aquests fets al Consorci insular de Disciplina Urbanística el passat dimecres, però a dia d'avui les obres continuen i s'ha incrementat la presència de màquines (excavadora, apisonadora, camions...). No es coneix l'ús a què es pretén destinar aquest nou espai transformat, atès que fa temps que al costat hi ha una activitat econòmica amb vial i aparcament habilitat.

Comentaris

CAP ROIG

PERO A VER...NO HAY UNA LEY DE COSTAS QUE PROHIBE EDIFICAR TAN CERCA DEL MAR OP ES QUE CADA "X" LA CAMBIAN. NO ENTIENDO NADA SINECREMENTE!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.