Back to top

Sostenibilitat

Crisi turística i calidoscòpica

Tot indica que aquesta vegada la crisi econòmica en ha agafat de ple a les Balears. Fins ara, en les darreres grans recessions, el turisme s'havia vist poc afectat, però el coronavirus ha donat una maçada als moviments massius de gent. La consegüent afectació a l'ocupació laboral vindrà acompanyada de tota casta de teories, unes més interessades que les altres. És això que ara s'anomena el relat de la crisi.

Cap els retorns múltiples

blog.browniepoints.africa

Una bona part de l'escola econòmica que es va imposar als àmbits empresarials dels temps moderns, posa el focus únicament en maximitzar el retorn econòmic. Jugar a especular a la curta és una de les dinàmiques que han crescut a partir que s'ha imposat una desregulació cada vegada més gran dels negocis. Però el conjunt de la societat necessita de visions una mica més amples per a poder prosperar de manera real.

Activar-se en el Dia del Medi Ambient

www.lifeadvancer.com

Formar part de la solució és una decisió que ha de prendre qualsevol persona que estigui sensibilitzada per les problemàtiques ambientals. Cada vegada hi ha més gent que entén que no podrem progressar com a humanitat si no posam el medi ambient a un lloc central. Per aconseguir-ho, hem de sumar mans, idees i recursos. A Menorca es necessita més gent que prengui aquesta decisió.

Ajudeu a difondre la campanya SOS Sortida ecosocial

Posem en marxa una iniciativa per a donar a conèixer les reivindicacions que una part de la societat estem fent per a demanar una sortida a la crisi econòmica, que tengui en compte els criteris ambientals i socials.

Amb una sèrie de cartells, donarem a conèixer els continguts dels Manifest i convidarem la gent a visitar la pàgina web de la Plataforma de Menorca pel Clima.

Posa’t un filtre verd

Els filtres verds poden integrar-se en els jardins

Els filtres verds, depuradores domèstiques amb plantes aquàtiques, són un sistema eficaç per eliminar la contaminació per nitrats dels aqüífers provinent de cases aïllades sense clavegueram. L’ajuntament de Maó ha tret una convocatòria d’ajudes que cobreixen gran part del cost d'instal·lar aquest sistema de depuració, que s’integra perfectament a qualsevol jardí.

Pàgines