Sostenibilitat

Posa't ses plaques Estàtic

Aquesta campanya ja no està vigent. Mantenim la informació per motius històrics

Aprofita el sol. És molt fàcil!

Ara tens la possibilitat d'estalviar energia a ca teva posant una placa solar d'escalfar aigua.

 

31 des 2012. 0 comentaris. llegeix més

Presentació i debat sobre el llibre «Custodiar la Terra. La voluntat d'un canvi»

Eduard Furró presenta aquest dimecres, dia 19, el seu llibre «Custodiar la Terra. La voluntat d'un canvi», que ha escrit amb Maria del Mar Furró. Un llibre ple de coneixement, experiència i passió, cercant la reflexió col·lectiva per a trobar nous camins que ens garanteixin un futur sostenible, harmoniós amb el planeta.

17 abr 2017. 1 comentaris. llegeix més

Festes residu zero

Les festes multitudinàries generen molts de residus. Cada vegada tenim més opcions per a solucionar aquest problema, que depenen de les normatives dels ajuntaments i del comportament cívic de cadascú de nosaltres.

12 abr 2017. 2 comentaris. llegeix més

Entendre el miceli

Agriculturer.com

Durant temps, els rotlos de bolets que sortien al camp eren atribuïts a causes sobrenaturals. Apareixien d'un dia per l'altre i amb formes misterioses. Que si bruixes, que si estels, que si calàpets... fins que algú ho va investigar amb detall i va descobrir el miceli. Buscar les realitats amagades és una manera d'intentar entendre millor el món.

11 abr 2017. 4 comentaris. llegeix més

Propostes per a la millora de la Reserva Marina del Nord de Menorca

Una relació de propostes en matèria de vigilància i de gestió de la reserva marina del nord de Menorca, han estat entregades al Consell Insular i al Govern Balear, per a la seva valoració. Es tracta d'una iniciativa conjunta entre Menorquins pel Territori i el GOB, que el passat més de gener ja van organitzar un acte de crida d'atenció sobre el tema.

06 abr 2017. 5 comentaris. llegeix més

Planters d'horta as Viver del GOB

Planters d'albergínia

Ja és temps de plantar l'hort. Les varietats locals i ecològiques ens permeten gestionar l'hort d'una manera més sostenible i obtenir productes de gran qualitat. Al Viver del GOB n'hi podeu trobar.

AdjuntMida
PDF icon Com arribar-hi38.32 KB
30 Mar 2017. 0 comentaris. llegeix més

La responsabilitat difusa

www.taringa.net

Demanar més responsabilitat no és exactament el mateix que exigir més culpables. La responsabilitat té una dimensió més ampla i sovint té una connotació que correspon més al camp de l'ètica que al de la justícia. En alguns qüestions, la nostra cultura tendeix a difuminar la responsabilitat i per això costa tant canviar coses importants.

29 Mar 2017. 5 comentaris. llegeix més

Les estadístiques mostren poca vigilància a la Reserva Marina

Quan es va fer l'acte del passat gener per reivindicar major protecció per la Reserva Marina del Nord de Menorca, ja es va anunciar que el GOB demanaria poder consultar els expedients de sancions dels darrers anys. Així s'ha fet. S'han analitzat els expedients oberts en els darrers sis anys, de diferents cossos de vigilància que poden actuar en pesca.

20 Mar 2017. 0 comentaris. llegeix més

Horitzons fugissers

En un món rodó, és complicat saber quan s'avança realment. És cert que, si es volen resoldre problemes, el fet d'apostar per fixar-se uns objectius temporals i unes fites escalonades, pot ajudar molt a fer passes sòlides. Però quan els terminis que es fixen són molt llunyans, es té la impressió que s'està aplicant una estratègia d'eludir les responsabilitats.

14 Mar 2017. 2 comentaris. llegeix més

L'anfós rendible

Diuen que el Mediterrani és un mar que s'enfonsa. Això s'explicaria per fenòmens físics i meteorològics bàsicament naturals. Però hi ha altres accepcions del concepte enfonsament que tenen orígens i solucions humanes.

28 febr 2017. 5 comentaris. llegeix més

Pàgines

Subscriure a RSS - Sostenibilitat