Back to top

Sostenibilitat

Un Govern negacionista

Font: Menorca info

El negacionisme és un gran aliat de la confusió política. Es veu reforçat per les actuals tecnologies, que permeten incorporar molts missatges repetits en poc temps, i sol conduir la gent -de bon grat o no- cap a ideologies ultradretanes. Als que negaven l'holocaust nazi, o als que neguen l'origen humà de l'actual crisi climàtica, hi hem anat afegint altres corrents temàtiques.

Creixements bumerang i moratòria turística

Canutells

Escopir cap al cel no ha estat mai una estratègia gaire exitosa. Qui ho faci té molts de nombres de descobrir que la llei de la gravetat no és una teoria conspiranoica, sinó un fet incontestable, que pot provocar fàcilment que l'escopinada retorni al rostre del que pretenia desfer-se de la mucositat en qüestió.

Els criteris tècnics

El port esportiu d'Addaia es vol duplicar

És habitual que, quan es produeix un canvi de govern, es faci el discurs d'abandonar els criteris polítics (que empraven sempre els anteriors governants) per passar a emprar "criteris tècnics". Es tracta d'una contorsió lingüística per fer veure que una formació política, que s'ha presentat a unes eleccions polítiques i amb un programa polític, ara no farà política.

Piscines il·legals a Menorca i ordre de tancament a França

Imatge de les piscines al portal web de l'empresa en 2023
Promoció de les piscines el juliol de 2023
(...) S'han pres mesures per tancar l'establiment per motius administratius.
Notícia a Le Monde de 21/07/2023

Aquests dies s'ha sabut que els promotors de les piscines il·legals de Menorca també tenen un conflicte important a França, a la regió de la Provence, on l'ajuntament prepara un ordre de tancament d'un establiment de la cadena.

Son Blanc Nou entra al programa de Custòdia Agrària

Signatura de l'Acord de Pràctiques Agràries Sostenibles amb el pagès i propietari de Son Blanc Nou
Finca Son Blanc Nou

El programa de Custòdia Agrària segueix creixent i cada vegada són més les finques que veuen que el futur de l’agricultura passa per un replantejament del model productiu. La finca de Son Blanc Nou ha entrat a formar part del programa amb la signatura d’un nou acord de bones pràctiques agràries.

Pàgines