Back to top

Escoltes de Menorca, premi Pere Prats de Medi Ambient 2019

Els Escoltes de Menorca, han estat designats, per unanimitat del jurat, guanyadors del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2019.

El jurat considera que els  Escoltes de Menorca reuneixen les qualitats per a ser mereixedors del premi Pere Prats de Medi Ambient 2019 atenent a la seva trajectòria i la seva implicació en la societat menorquina.

Perquè representen l’esperit de Pere Prats i, de ben segur, que en Pere també els hagués votat, ja que els joves són el futur.

Perquè amb aquest reconeixement es vol recompensar el deute ambiental que els adults hem creat.

I, sobretot, pels valors i campanyes que els Escoltes de Menorca transmeten als més petits i joves de la societat menorquina.

El jurat ha estat format per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Sebastià Coll, soci escollit per sorteig; Marcos Martín, CEO de Decelera Menorca Milennials; Maria Elena Cefalì, coordinadora de l’Estació d’Investigació Jaume Ferrer de La Mola; Carolina Desel, directora del Museu de Menorca i Miquel Àngel Pons de COPE Menorca.

El premi serà entregat en un acte públic el dissabte 23 de novembre, a les 19 hores a la sala d'actes del Molí del Rei de Maó, al que convidam a tothom que vulgui venir i aprofitar per a retre el merescut homenatge als Escoltes de Menorca.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.