Back to top

Es Viver amplia horaris

Ginjols blancs, gatasses, nadales i pruengues, algunes de les flors des Viver

Hi queda poc temps per sembrar els arbres fruiters, abans que vagin brotant amb l'arribada de la primavera. Es Viver de plantes de Menorca ha ampliat el seu horari a divendres capvespre. Ara obrim divendres i dissabte de 10 a 13:30 h i divendres capvespre de 17 a 19 h.

Altre que els fruiters, Es Viver té a punt planters ecològics d'horta de varietats locals, com  diferents tipus de lletugues, espinacs, bledes, porros, fesols...

També és temps d'anar posant a punt el pati o el jardí. Ara ja han començat a florir bastants plantes autòctones que cria Es Viver: nadales, allasses, estepajoanes, violers, pruengues... Són flors ben polides de plantes que ens poden ajudar a tenir un jardí sostenible, ben original i de baix manteniment.

El GOB ha organitzat un curs per a conèixer les plantes de Menorca. Hi queden pocs dies per apuntar-se. Trobareu més informació a clicanc aquí.

Es Viver és a la carretera de l'aeroport, davant mestral. Hi podeu contactar també a través del telèfon 650 350 172 o esviver@gobmenorca.com.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.