Back to top

Es cerquen pares i mares adoptius

Poll de mussol al Centre de Recuperació

Cada any, per aquesta època, el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre atén a desenes de polls i cries orfes de la nostra fauna autòctona, majoritàriament ocells (l'any passat en van ser 88!). Aquests animals han caigut o se'ls ha destruït el niu, i no han pogut retornar amb els seus progenitors per tal de ser atesos i desenvolupar-se com la resta dels seus congèneres.

Aquí doncs és quan entren en acció els pares i mares adoptius que el Centre de Recuperació coordina. Voluntaris, persones que destinen el seu temps a criar aquests animals que, si no fos per la seva paciència i esforç, no tindrien cap oportunitat de sobreviure.

L'època reproductiva ja ha començat, els nius ja comencen a haver-hi pollets, i malauradament, alguns sempre acaben desemparats fora de l'abast dels seus pares. Els afortunats que arribin el centre, tindran una segona oportunitat de sobreviure amb els seus nous pares i mares adoptius.

Si vols ser-ne un i ajudar a que aquests petits animalons puguin retornar al seu hàbitat, vine al curs d'aquest dissabte, aprèn com ser un bon pare o mare adoptiu i sigues voluntari de cria d'animals orfes.

Aquest curs compta amb la col·laboració de l'Obra Social de La Caixa.

Aquí trobareu més informació del curs.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.