Back to top

Es Castell acull l’exposició de fotografies de La Menorca que Estimam

Fins el 28 de febrer podeu visitar l’exposició del concurs de fotografia La Menorca que estimam a la Biblioteca Pública Àngel Ruiz i Pablo, des Castell. Aquest concurs es va convocar per commemorar els 45 anys del GOB Menorca. Es pot visitar de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 20 h.

La Menorca que Estimam cercava fotografies que transmetessin els valors naturals que encara conserva Menorca. En concret 106 persones s’hi van presentar. L’exposició recull les 30 fotografies seleccionades pel jurat. Capten espècies emblemàtiques, paisatges i tota una diversitat d’ambients presents a l’illa, i pels que val la pena seguir treballant per a preservar-los.

El GOB agraeix a totes les persones i entitats que han fet possible aquest concurs. Volem donar les gràcies especialment a Joan Carrés, que ha coordinat i comissariat el concurs i l’exposició, amb la col·laboració de Bep Taltavull, Jaume Franch, el Foto Club F/Llum de Ferreries, el Foto Club RevelArt des Castell i a Damià Rotger. També especialment als membres del jurat, Antoni Cladera, Fina Salord i Magda Seoane.  I a la Biblioteca i l’Ajuntament des Castell per la cessió de l’espai.

 

Vegeu aquí el vídeo commemoratiu dels 45 anys del GOB a Menorca

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.