Back to top

Ernest Fortuny promociona l'energia solar tèrmica

N'Ernest Fortuny és un educador molt compromès amb la sostenibilitat. Pioner en l'educació ambiental, va ser un dels fundadors de l'Escola de Natura que va operar uns anys al municipi des Castell. Ha estat coordinador de la Fira de la Ciència i ha rebut el premi Pere Prats de Medi Ambient.

Ernest també ha volgut donar suport a la promoció de l'energia solar tèrmica, una tecnologia que permet aprofitar directament l'escalfor del sol, sense necessitat de generar electricitat.

La solar tèrmica no requereix alta fiscal ni burocràcia. Tampoc està penalitzada per l'estalvi que produeix. Amb un disseny especialment pensat per a Menorca, ara cada família pot estalviar devers un 20% de l'energia consumida. Perquè amb l'energia solar podem escalfar l'aigua de la dutxa, del rentaplats, de la rentadora...

La campanya Posa't ses plaques compta amb l'experiència de més de 30 anys de fabricació d'equips solars de l'empresa LKN Sistemes, una empresa familiar amb voluntat de mantenir-se. A això s'hi suma el finançament preferent ofert per Colonya a través de l'estalvi ètic i un equip d'instal·ladors menorquins autoritzats i amb formació específica. El GOB ha impulsat i coordina la iniciativa.

Aprofita el sol. Ara és molt fàcil. Posa't ses plaques

Per a més informació, pots veure gobmenorca.com/posat-ses-plaques, o bé contactar amb el GOB:
Camí des Castell, 53 de Maó (Obert de dilluns a divendres el matí i de dilluns a dijous el capvespre)
Telèfon 971 35 07 62

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.