Back to top

Encara hi ets a temps!

N'Isabel fent una explicació a les Salines

Aquest proper dissabte se celebra la Jornada de Dones Pageses, encara ets a temps d'apuntar-te!

A partir de les 9.30h ens trobarem a la finca La Concepció, per a fer la rebuda de les participants. Es tracta d'una bona oportunitat per a trobar-se amb diferents dones relacionades amb el camp, posar en comú inquietuds i, a la vegada, conèixer projectes que s'estan desenvolupant amb èxit.

La jornada comptarà amb dues experiències liderades per dones. La primera, na Mª Jesús Vinent, ens explicarà la seva iniciativa amb l'empresa Ecomanjar, situada a Lastras de Cuéllar, Segovia. Més de 10 anys treballant la terra, amb certificació ecològica, pensant en el futur i en la seva viabilitat.

Llavors, n'Isabel Mayor, ens contarà l'aventura que ha viscut aquests darrers anys darrera la recuperació de les Salines Noves de Fornells. L'empenta i la il·lusió d'aquesta jove han estat claus en aquest procés. Coneixerem les diferents fases de la recuperació i descobrirem com es produeix la Flor de Sal en aquesta finca, la qual acull grans valors naturals.

La jornada conclourà amb un dinar amb totes les participants a la mateixa finca.

Per a participar-hi cal inscriure's abans del dia 25, al telèfon 971 35 07 62 o al correu nllabres@gobmenorca.com. El preu de la inscripció és de 10 euros (inclou material i dinar).

Aquesta activitat està emmarcada dins  la Segona Setmana Europea de la Custòdia del Territori, i forma part del projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER, i amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.