Back to top

Embotit de be, un nou producte al mercat!

Bens pasturant per les tanques.

Aquest diumenge, 24 de març, es presentarà l'embotit de be, un nou producte de Menorca amb acord de custòdia del territori. Serà a les 11.30h a l'AgroMaó, el mercat agrari situat a la Plaça Reial. Hi haurà tastet i la possibilitat de comprar-lo.

La innovació al camp és necessària, i més en els temps que corren. Cercar nous productes o noves maneres de presentar-los sorprèn als consumidors i permet diferenciar-se.

Aquesta iniciativa pretén donar una altra sortida a la carn de be, que normalment té una comercialització concentrada a èpoques molt concretes. En aquest cas, l'embotit permet una comercialització més repartida durant tot l'any i amb el valor afegit d'un producte transformat.

La nostra illa compta amb una raça autòctona de be, molt adaptada al territori. Es tracta d'animals que estan sempre pasturant i que ofereixen una carn de molt bona qualitat.

El diumenge, tindreu l'oportunitat de provar aquest nou embotit, una iniciativa més que cerca la viabilitat econòmica per als pagesos al temps que es conserva el paisatge de Menorca, a través de les pràctiques agràries responsables que duen a terme les finques amb acord de custòdia.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària “Cultivant Sinergies” cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.