Back to top

Els perills del Roundup i el Glifosat

Aquí hi ha un poc d'informació sobre els perills que suposa el glifosat, un herbicida que està molt de moda i que es comercialitza de diverses maneres, com el popular Roundup de Monsanto, del qual és el principal ingredient.

 

enllaç no operatiu

Us vull comentar que l'enllaç que teniu de Torà no funciona. Crec que té un caràcter ocult ql final del .html que el fa inoperatiu. Salut! des de Vilanova i la Geltrú de l'APMA

enllaç arreglat

Hola, Jaume,

Es veu que van refer la web i van canviar els enllaços. Hem trobat l'actual i l'hem actualitzat.

Moltes gràcies per avisar,

GOB

 

Glifosat i suicidis

El PC de la India informa que desde l´any 1995 fins ara, s´han suicidat més de 250.000 agricultors indis, degut a la ruina econòmica derivada de l´us de les llavors facilitades per la Montsanto. Es maten ingerint un bótil d´herbicida, segons diuen els vius. El suicidi està molt mal vist a l´hinduisme, i són hinduistes més d´un 85% dels agricultors. Vista la informació que aporteu, em demano si realment es maten, o si molts d´ells moren afectats per l´us continuat dels insecticides i herbicides. Em sembla que davant la inconsciència i despreci per la vida i per la Terra que mostren multinacionals com la Montsanto, una actitud mínimament responsable ens hauria de dur a deixar de consumir tots els productes relacionats d´alguna forma amb elles. I potenciar al màxim els productes i el comerç de proximitat. Una abraçada, i felicitacions per la feina que esteu fent.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.