Back to top

Elisa de Olives Lluch, premi Pere Prats de Medi Ambient 2015

La guardonada, Elisa de Olives Lluch
Els membres del Jurat 2015

Elisa de Olives Lluch, propietària del lloc d'Es Tudons de Ciutadella ha estat designada, per unanimitat del jurat, guanyadora del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2015.

El jurat considera que Elisa de Olives Lluch reuneix les qualitats per a ser mereixedora del premi Pere Prats 2015 per la seva visió de futur i el compromís en la preservació del territori que permetrà a les generacions que vindran gaudir d'un entorn ben conservat.  Amb les pràctiques agràries sostenibles del lloc des Tudons, demostra que una gestió respectuosa amb el medi ambient és possible i un exemple a seguir.

El jurat ha estat format per Jaume Obrador, president del GOB Menorca; Antoni Goñalons Sintes, soci de l'entitat escollit per sorteig; Rita Teixidor Coll, professora de biologia i geologia de secundària; Jeroni Marqués Sánchez, pintor.; Mikel Jorge Moreno, propietari de l'Akelarre Jazz, empresari del sector de la restauració; i, Fanny Mateu Núñez, periodista,  editora, informatius IB3tv.

El premi serà entregat en un acte públic el pròxim dissabte 14 de novembre, a les 19:00 hores a la sala d'actes del Molí del Rei de Maó, al que convidam a tothom que vulgui aprofitar per a retre el merescut homenatge a Elisa de Olives.

Comentaris

Un acte valent

Un acte valent del jurat que ha sabut reconèixer ja no una labor científica o divulgativa, que son molt importants i necessàries, si mes no unes practiques que requereixen visió de futur i la posta en marxa del aforisme; “Que els teus actes parlin mes alt que les teves paraules”. Esperem que serveixi d'exemple a aquells que tenint els mitjans, els malmeten amb practiques egoistes i estúpides que els condueixen a la ruina i la destruccio de la natura i d'una forma de viure.

un premi a una gestió compromese

Sa nostra mare i tota sa família estem molt agraïts al GOB per la concessió del premi Pere Prats 2015 al Medi Ambient, trobem que es un gran honor i estem ben orgullosos. Una agricultura amable amb els valors naturals i el territori és possible i viable, i esdevé una obligació conservar i cultivar amb pràctiques respectuoses amb la natura no només per ses actuals generacions si no també per les venidores. Tot això ha estat possible gràcies al bon enteniment entre sa propietat i es pagès des lloc Es Tudons, l'amo en Bep Llufriu, al qui fem extensiu aquest premi. Esperem que serveixi d'exemple per altres explotacions ramaderes de sa nostra estimada illa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.