Back to top

El Taller d'Autonomia visita Es Viver del GOB

Aquests dies hem tingut una visita especial as Viver; en Dani, en Marc, na Júlia, na Núria, en Jaume, n'Isaac i en Marc. Tots ells provenen del taller d'autonomia de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca, acompanyats per na Maria i na Tere, les seves monitores.

Elles els van proposar visitar Es Viver de Plantes de Menorca que gestiona el GOB, i tots  hi van venir d'acord. Primerament van conèixer les instal·lacions i van veure com es produeix la planta autòctona, i perquè és important cultivar-la. Es Viver no empra productes químics, i al ser planta adaptada a Menorca, es redueix molt el consum d'aigua i el manteniment dels jardins.

Finalment, i vist que a tots els encantaven les plantes aromàtiques, es van posar a prova els seus olfactes amb un joc d'identificació d'olors i plantes. Quina varietat d'aromàtiques tenim al Viver!

Aquesta activitat s'emmarca en el projecte «Capacitats per descobrir la Natura» que el GOB  realitza amb la col·laboració del COFIB i l'Obra Social La Caixa, i que pretén atracar la natura a persones amb diversitat funcional.

Es Viver obre al públic els divendres i dissabte de 10 a 13:30 h.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.