Back to top

El paper de la dona al camp a la darrera jornada del seminari

Participants de la segona jornada

Aquest dissabte, 11 de febrer, tindrà lloc la darrera jornada del seminari Agricultura i Medi Ambient, a partir de les 9.30h a la sala d'actes del Centre Social de Sa Nostra a Ciutadella (Camí de Maó, 9).


La primera xerrada anirà a càrrec d'Anna Vilaseca, tècnica de la Fundació Món Rural, que explicarà els diferents projectes que estan desenvolupant des de la Fundació, dirigits a visualitzar el paper de les dones, agents clau per al desenvolupament rural.


La gestió responsable de les vinyes Binitord serà la següent xerrada, a càrrec d'Antoni Salord, copropietari de la finca. Actuacions com la pastura de bens entre els ceps per controlar les herbes o afavorir la presència de xòrics per evitar plagues d'ocells són les duen a terme en aquesta finca de Ciutadella.


I per acabar, des del GOB s'explicaran els avanços de la custòdia del territori aplicada al sector agrari a Menorca, i la importància d'una gestió agrària responsable per a mantenir i conservar el paisatge i els valors de la nostra illa.


El Seminari està emmarcat dins el projecte pilot "Cultivant Sinergies" cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.


Recordeu que si hi voleu participar us heu d'apuntar amb antelació a l'oficina del GOB o per telèfon al 971350762. Aquí baix podeu consultar el tríptic.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.