Back to top

El GOB s'internacionalitza

Portada del nou web

El nou web http://english.gobmenorca.com és un intent d'obrir el GOB cap a les persones de parla no local.

Ja fa temps que els nostres visitants estrangers, així com la comunitat anglesa resident tot l'any o per temporades, ens demanava informació en una llengua que els resultés més familiar. Per això, i gràcies a la col·laboració de voluntàries de parla anglesa, hem publicat aquest lloc d'Internet.

No es tracta d'una traducció del web principal, que ja està dotat amb sistema que tradueix de manera automàtica -tot i que precisament la conversió a l'anglès no és de gran qualitat-. Com saps, el nostre portal a internet està molt basat en les notícies i el dia a dia. En canvi, en aquesta nova web anglesa que avui presentem s'ofereix una exposició sobre què és el GOB i quines línies de treball segueix. Una carta de presentació per a un món amb cada vegada menys fronteres a la informació.

Ara es tracta de projectar-lo. Per això, si saps de qualque persona que hi pugui estar interessada, o d'entitats estrangeres que convé que coneguin el GOB, no dubtis a fer-los arribar l'enllaç. També estem oberts a suggeriments de millora, dins les possibilitats de què disposam.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.