Back to top

El GOB s'adhereix al Pacte per l'Educació

El GOB Menorca s'ha adherit al Pacte per l'Educació de les Illes Balears. La base d'una societat veritablement democràtica, justa, econòmicament sostenible i respectuosa amb els valors mediambientals és l'educació.

El document al que s'ha arribat després del procés endegat per Menorca Edu21 i Illes per Un Pacte pensem que dóna resposta a les mancances de l'actual sistema educatiu, a l'hora que és un exemple a seguir de participació i compromís social.

La comunitat de les Illes Balears necessita una societat compromesa, dialogant, inquieta, capaç de respondre als reptes i a les noves demandes. Es fa necessari un sistema educatiu estable participat per tota la societat: famílies, docents, sector productiu, teixit associatiu i administracions públiques. Un sistema educatiu consensuat, que no depengui de canvis polítics, i que fomenti la participació, la capacitat de diàleg, l'equitat, la vida democràtica i la responsabilitat.

El Pacte per l'Educació reconeix també la importància de l'educació no formal i de les associacions per estructurar i cohesionar la societat. Pretén impulsar el treball en xarxa entre els centres educatius els serveis socials i les associacions no lucratives. La implicació de les persones en els problemes de tots és molt important, i es pot canalitzar de manera efectiva a través d'un teixit associatiu ben estructurat.

El GOB anima a conèixer i a donar suport al Pacte per l'Educació entrant a menorcaedu21.blogspot.com

Comentaris

Pacte per l'educació

Com us ho feu per ésser tan encertats en les vostres opinions,GOB ? Segurament és la raó, la lògica i el pensament honest.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.