Back to top

El GOB manté els serveis bàsics

 

Les oficines del GOB i la resta d'instal·lacions estaran tancades al públic però tots els matins hi haurà atenció telefònica i per correu electrònic. La major part del personal actuarà per teletreball i es mantindran aquelles reunions que sigui possible realitzar de manera virtual.

Evidentment, totes les activitats públiques que hi havia programades queden suspeses fins que s'acabi el confinament pel coronavirus. Però els serveis administratius, d'atenció a la fauna, de seguiment i de coordinació de les qüestions ambientals, seguiran plenament operatives.

Aquest sobtat escenari generalitzat de paralització de trobada de persones, obligarà a fer molts de canvis d'adaptació, pot significar importants inconvenients per a la vida quotidiana habitual, i també es traduirà amb un fre econòmic. Però s'ha de col·laborar per mirar de frenar una explosió de contagis que saturaria tots els serveis sanitaris i d'emergències.

Molts ànims als que puguin tenir gent malalta o als que aquest canvi de vida els suposi greus entrebancs. Encoratjam a mantenir contacte amb les activitats comunes que s'estan desenvolupant i convocant de manera virtual, i a aprofitar les estones de tranquil·litat per imaginar com podria ser la nostra societat quan tornem a trobar-nos als carrers i als camins.

Comentaris

Cuideu-vos

Com diu be diu Angels, Menorca us necessita, cuideu-vos tots,esperem tot es solucioni

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.