Back to top

El GOB al Cricket Club

Punt d'informació del GOB a la festa del Cricket Club

El Menorca Cricket Club va convidar al GOB a la seva festa d'estiu per a que donés a conèixer els seus projectes als assistents. El Viver de planta autòctona, la campanya en defensa del territori, les publicacions del GOB en anglès i sobretot l'activitat del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre, van despertar molt d'interès. Durant la festa es van alliberar 2 xòrics i 2 mussols, i es van apadrinar 13 m2  més del centre.

La comunitat britànica a Menorca ha demostrat repetides vegades la seva sensibilitat pels problemes mediambientals. En aquesta ocasió el Menorca Cricket Club va convidar al GOB a muntar una taula informativa a la seva concorreguda festa d'estiu, amb la idea de que els assistents poguessin conèixer de primera mà els nostres projectes.

Els diferents llibres que el GOB té editats en anglès, com els contes infantils i el llibre de flors de Menorca, van tenir molt d'èxit. Però sobretot ens van demostrar el seu interès per la campanya de protecció del territori, de la que es van recollir firmes. I també per la problemàtica del finançament del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre.

L'alliberament dels xòrics i els mussols va aixecar gran expectació. Eren ocells que havien arribat al centre sent polls i que, després de ser criats per voluntaris, han pogut ser alliberats a la natura. El Centre de Recuperació es troba mancat del finançament mínim necessari per subsistir per part de les administracions, i per aquest motiu tenim oberta una campanya d'apadrinaments, esperant que entre tots es faci possible la feina d'assistir als animals silvestres accidentats.

El GOB vol agrair sincerament la convidada, la sensibilitat i el suport rebut pel Menorca Cricket Club.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.