Back to top

El GOB a la festa del Menorca Cricket Club

Moment de l'alliberació dels dos xòrics

Una any més el Menorca Cricket Club va convidar al GOB a la seva festa d'estiu. S'hi van alliberar dos xòrics salvats al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre.

El GOB agraeix al Menorca Cricket Club l'oportunitat de ser present amb la informació dels nostres projectes a la seva exitosa festa d'estiu. És una ocasió que ens permet tenir un contacte més directe amb la comunitat britànica, especialment sensible per les qüestions mediambientals.

Un dels projectes que atrau més el seu interès és l'hospital d'animals silvestres, que ara es pot visitar de dilluns a dissabte entre les 18 i 21 h, a les pedreres de Lithica. Es va aprofitar l'esdeveniment per alliberar dos xòrics que havien caigut del niu sent polls, i que gràcies als voluntaris i tècnics del Centre de Recuperació s'han salvat d'una mort segura. El moment de l'alliberament va ser molt emotiu, fet al que hi van contribuir els dos ocells que van estar volant un temps sobre els assistents abans d'emprendre la seva nova vida en llibertat. Podeu veure més fotos clicant aquí.

El funcionament del Centre de Recuperació necessita de finançament. Segueix en marxa la campanya d'apadrinaments, donant la oportunitat a que persones sensibles facin possible la feina d'aquest hospital

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.