Back to top

El futur del patrimoni cultural de Menorca a debat demà a l’Ateneu

Demà, dijous 22 a les 20 h, tercera de les taules rodones en relació als 25 anys de la declaració de Reserva de Biosfera organitzades pel GOB i l’Ateneu de Maó. La llarga interrelació de l’activitat humana amb Menorca ens ha llegat un ric patrimoni cultural, històric i etnològic, que formen també part fonamental dels valors que una Reserva de Biosfera ha de saber conservar.

La taula rodona de demà du per títol El futur del nostre passat. Patrimoni, i estarà composta per Margarita Orfila Pons, catedràtica d’Arqueologia de la Universitat de Granada; Toni Ferrer, director insular de Cultura i Patrimoni i Toni Vidal, arquitecte. Estarà moderada per Roser Roman, també arquitecta.

L’última taula restant del cicle serà sobre Economia i Sostenibilitast, el dijous 29 de novembre, també a les 20 h a l’Ateneu de Maó (Sa Rovellada de Dalt, 25). Trobareu adjunt el programa més avall.

El cicle està organitzat per l’Ateneu de Maó i el GOB, amb la col·laboració de Menorca Preservation Fund. Us hi esperam.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.