Back to top

El dragatge del port de Maó continua paralitzat per la Fiscalia

La Fiscalia de Medi Ambient de Balears segueix la investigació en relació al projecte de dragatge i abocament de fangs del port de Maó i l'ordre de paralització de les obres continua vigent. El comunicat d'arxiu de diligències que va rebre el GOB correspon a un expedient diferent.

L'escrit rebut el dia 27 d'abril (vegeu-lo adjunt a aquesta notícia), que no citava expressament el tema, parlava d'unes diligències incoades en 2013  i que s'havia enviat documentació al Seprona el mes de març. Coincidia plenament amb el calendari dels dragatges i així es va interpretar.

Això no obstant, s'ha pogut confirmar per gestió directa que l'escrit que es va rebre es refereix a un altre cas, en concret, a la neteja del torrent des Mercadal que es va realitzar la tardor de 2012. Un tema pel qual el GOB havia enviat informació a Fiscalia però del qual desconeixia que s'hagués obert cap expedient.

El GOB demana disculpes per la seva part de responsabilitat. El llenguatge críptic que usen algunes institucions de vegades es fa difícil d'interpretar amb la precisió que correspon.

Malgrat la confusió, la notícia és positiva pel que fa al tema dels dragatges. Significa que la paralització cautelar segueix vigent i que la investigació de la Fiscalia continua endavant.

Lamentam haver causat de nou inquietud en toda la gent preocupada per aquesta qüestió. Es manté plenament oberta l'esperança de poder evitar que els fangs contaminats siguin abocats a la costa sud de Menorca.

Comentaris

Collonut!

Fantàstic, una noticia collonuda! Això ha servit per permetre a certa classe política agafar volada i ensenyar les seves misèries.... ja,ja,ja, es pensaven que comptaven amb sa benedicció de sa fiscalia i consideraven que era el moment de gloria. Força GOB.

que bé!

Ué, quin reggirò! Bé, ha servit perquè mus tornem tots a posar ses piles, que trob que ja està bé que no desviem s'atenció, ni d'aquest ni de tots els altres temes que posen en perill el nostre ecosistema, tant delicat i tant estimat.

Tinc enmarcat des de fa molts

Tinc enmarcat des de fa molts anys el vostre cartell, esplèndid, de "Qui estima Menorca no la destrueix". Aquest desig i aquesta força dóna raó al vostre esforç, i obliga als que actuen malevolament. Us donem coratge GOB!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.