Back to top

El Consorci Mestral-GOB és guardonat per a la creació d'un projecte educatiu

La padrina de les beques d'enguany, Ona Carbonell, amb el Consorci Mestral-GOB

El passat divendres 12 de juny es va celebrar a Girona l'entrega de beques de la Fundació Jaume Casademont. El Consorci Mestral-GOB va ser escollit per rebre una de les beques Educar Menjant, que s'atorguen a experiències educatives que promouen una alimentació saludable i equilibrada en joves i infants, amb el projecte  Maleta Viatgera la cuina de les 3S: Saludable, Sostenible i Saborosa.

Amb aquesta beca el Consorci Mestral-GOB pretén crear una eina pedagògica en format de “maleta viatgera” dins les aules dels centres educatius que serveixi per implicar a les famílies dels infants en el fet d'alimentar-se d'una manera sana, basada en un consum responsablement ètic i ambiental i utilitzant la cuina com a experiència vivencial per l'assoliment d'aquests valors i objectius educatius.

Esperam que aquest projecte pugui ser beneficiós pels centres i famílies i de forma conjunta, continuar avançant perquè l'alimentació sana, sostenible i saborosa arribi a totes les llars.

Comentaris

Lo primero enhorabuena.

Lo primero enhorabuena. No estaría de más algo de transparencia y que apareciese una cuantificación de la dotación económica que implica la beca. Considero que es un dato demasiado significativo como para que lo obviéis.

Beca

Enhorabona i bona feina. Jo que us conec bé, estic segur que no heu obviat res. Ha hagut de ser un simple descuit... produït per sa mateixa satisfacció

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.