Back to top

Dones amb iniciativa!

Fotografia de les participants.

El passat dissabte, 19 d'octubre, tingué lloc la III Jornada de Dones Pageses, dedicada, aquest any, a adquirir eines per a una bona comercialització dels productes. L'hotel Carles III des Castell va acollir la trobada.

De la mà de na Verònica Mullor i na Paula Camps, de Something's Cooking, es va analitzar tot el què s'ha de tenir en compte a l'hora de dissenyar un pla de comunicació per a vendre els productes. Van donar a conèixer diferents estratègies per a posicionar la marca del lloc, per apropar-se a nous clients i fidelitzar-los.

Van ser una vintena les dones que participaren a la jornada, moltes d'elles lligades a finques agràries, ja sigui perquè en són les madones o les propietàries. Durant el matí, van mostrar molt d'interès i ganes d'aplicar el què s'anava aprenent als seus lloc.

Sens dubte, l'experiència personal de na Mª Antònia, pagesa de Torralbet, va acabar d'arrodonir el matí. La història de la seva família al lloc i l'empenta que hi han posat per a tirar-lo endavant, diversificant la producció i apostant per la venda directa a la finca i mercats, va encoratjar a la resta de participants. La jornada finalitzà amb un dinar al mateix hotel.

Aquesta activitat s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.