Back to top

Dona'ns la teva opinió

Dona'ns la teva opinió

La feina que feim al llarg de l'any, de la qual t'anam informant periòdicament, ens manté concentrats en desenvolupar propostes, promoure alternatives, actuar respecte a esdeveniments que succeeixen. Miram de fer les coses el millor possible i estem en procés d'avaluació contínua. Però és molt important disposar també d'altres punts de vista, d'opinions de persones que, com tu, estan al dia del medi ambient a Menorca. Per això et demanam què penses de la nostra feina, a través de cinc preguntes.

Estan pensades perquè siguin ràpides de respondre, per tal de no prendre't molt de temps. Si ja fa temps que ens segueixes, les coneixeràs, ja que són les mateixes que les dels anys anteriors. Això permet comparar els resultats d'any en any.

També et demanam que facis arribar aquesta informació a altres persones conegudes que puguin estar interessades en el medi ambient a Menorca.

Moltes gràcies per la teva participació!

Enllaç al formulari

 

Comentaris

Per coneixer les plantes in situ

si fos possible, unes trobades per conèixer que plantes silvestres que són comestibles, estaria bé durant el juliol i repetir a l'agost, gràcies

Donar opinió 2019

Sempre esperem els vostres comentaris, consells i actuacions, els considerem d'una gran ajuda per anar canviant la forma de veure i fer les coses, no pareu, heu fet i feu molt bona feina per conservar aquest preciosa illa. FELICITATS A TOT EL GOB.