Back to top

Dóna una mà: Iniciativa judicial contra les macro rotondes de Menorca

El GOB inicia una campanya de micro mecenatge per finançar les despeses del contenciós administratiu contra el projecte de la carretera general de Menorca. Vist que l'equip de govern del Consell Insular persisteix en la intenció de construir estructures de diferent nivell al llarg de la carretera a zones on no es considera justificat, s'ha decidit usar la via judicial.

Es necessiten recollir 4.500 euros, per poder fer front a totes les despeses i peritatges previstos.

La gent que pugui col·laborar, cadascú en la mesura de les seves possibilitats, ho pot fer aquí.

 

Tots els intents de diàleg amb la conselleria de Mobiitat que dirigeix Luis Alejandre han estat infructuoses. A la manca de receptivitat s'hi afegeix una escandalosa falta de transparència.

Va ser necessari acudir amb advocat i notari per poder veure l'expedient de la carretera, després de 4 mesos de demanar-ho per escrit. I ja han passat dues setmanes d'aquella trobada i encara no s'han rebut les còpies dels documents que es van sol·licitar, malgrat que es va marcar la documentació d'interès per facilitar la feina posterior de còpia.

L'equip d'advocats que treballa en el cas ha recopilat l'argumentari legal que permet usar ara la via judicial.

Els donatius que s'han anat recollint aquestes passades setmanes s'han destinat bàsicament a cobrir les despeses de la campanya divulgativa (tanca publicitària, anuncis, edició de folletons, pancartes, notaria, etc). La resta s'aplica ja a la iniciativa judicial. Podeu veure el què manca per cobrir a la il·lustració que acompanya la notícia i que s'anirà actualitzant periòdicament.

De moment, hi ha anunciades macro rotondes (rotondes de gran dimensió que es situen un pis per davall, que obliguen a alçar la carretera amb ponts i construir carrils laterals de baixada i pujada) a Biniai, Alcaidús, l'Argentina, entrada al polígon d'Alaior, Son Sintes i Es Tudons. El tram de Maó a Alaior està definitivament aprovat. El de Ferreries a Ciutadella ha sortit a exposició pública i no es coneix encara res del tros que queda entre Alaior i Ferreries.

Les obres, per tant, afectaran als 40 quilòmetres de la carretera general. Els impactes previstos sobre la percepció del paisatge de Menorca són molt grans. Cal treballar amb totes les possibilitats per mirar de reconduir-ho.

Pregam donar difusió d'aquesta iniciativa als contactes que disposeu. Moltes gràcies.

Comentaris

Donatiu

Penso que si no poseu límit per sota als donatiu us serà més fàcil recaptar. Desgraciadament el context socioeconòmic és el que és, i 10€ poden fer tirar endarrere algú que sí col·laboraria amb un 1€. Bona feina

contribuir gastos legales

No es que sea importante, pero he hecho dos donativos a este fundo y sale mal la pagina afirmativa....el dinero sí que sale de mi cuenta, que es lo que cuenta!

Hemos recibido los donativos.

Hemos recibido los donativos. Disculpa el error, era sólo de la página de agradecimiento. Los pagos se ha efectuado. Ya hemos solucionado el fallo. Gracias por colaborar.

Dinero contra las rotondas.

Me ha pasado algo parecido. He hecho un ingreso y al terminar me dice:"La pàgina sol·licitada "/pag_ok_tri" no s'ha pogut trobar." ¿Ha fallado algo?

Hemos recibido el donativo.

Hemos recibido el donativo. Disculpa el error, era sólo de la página de agradecimiento. El pago se ha efectuado. Ya hemos solucionado el fallo. Gracias por colaborar.

Donatiu inferior a 10€

Si algú vol fer un donatiu inferior a 10€ ho pot fer desde la pàgina general de donatius: http://www.gobmenorca.com/donatiu Posant com a comentari que aquest donatiu ha d'anar destinat a: "Dóna una mà: Iniciativa judicial contra les macro rotondes de Menorca". Suposo que desde el GOB acceptaran aquesta solució. --- If somebody wants to make a donation smaller than 10€, she can go to: http://www.gobmenorca.com/donatiu And insert as a comment: "Donation destinated to judicial initiative against Menorca macro square" --- Si alguien quiere hacer una donación inferior a 10€ puede dirigirse a: http://www.gobmenorca.com/donatiu Y poner como comentario que va destinada a: "Dóna una mà: Iniciativa judicial contra les macro rotondes de Menorca".

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.