Back to top

Divendres, conferència de Damià Gomis sobre el canvi climàtic

Damià Gomis és el director del Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la UIB, que recentment ha fet públic un informe sobre els efectes econòmics, socials i ambientals del canvi climàtic a Menorca. GOB i Ateneu de Maó l’hem convidat a parlar d’aquestes qüestions aquest divendres, 10 de maig a les 20 h, a l’Ateneu.

El Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la Universitat de les Illes Balears (LINCC UIB), que Damià Gomis dirigeix, està format per membres dels Departaments de Dret Públic, Economia Aplicada, Filosofia i Treball Social, Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació, Física, Geografia, Biologia, Ciències Matemàtiques i Informàtica, Química i Enginyeria Mecànica així com de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA). Tots ells compten amb una dilatada carrera professional i investigadora en matèria de canvi climàtic. Les causes i les conseqüències del canvi climàtic tenen efectes transversals a totes aquestes disciplines i per tant de gran abast social i econòmic. I també els reptes i solucions aplicables depenen de mesures transversals.

El GOB i l’Ateneu de Maó, conscients de la importància del canvi climàtic a Menorca i de la urgència de prendre mesures per combatre’l, us conviden a la conferència que, amb el títol de «Canvi climàtic: causes, conseqüències i reptes de futur», Damià Gomis oferirà aquest divendres a l’Ateneu de Maó.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.